Site Meter Pastor Tommys Blogg

tisdag 25 oktober 2011

Potentialen 500 miljoner!

Tack för att ni står med oss i bön. Vi förhandlar just nu med en tv-station i Indien som vill sända de första 6 programmen av vår internationell tv serie. Programmen kommer att dubbas, till minst 12 språk och nå in i miljontals indiska hem.
Vi har också översatt provprogram till portugisiska och hoppas kunna nå ut i hela Brasilien. Sedan någon vecka är Finland och Estland klart.

TV har en enorm genomslags kraft och de program vi producerat fokuserar bara på Jesus, under och tecken.

Potentialen i Indien är 500 miljoner. Nu är det ju en hel del kanaler som konkurrerar om denna enorma folkmängd. Men om 10% skulle titta - då är det 50 miljoner. 2%, är 10 miljoner. Som om alla svenska skulle bänka sig. Det hade i och för sig varit underbart.
Vem vet, vad framtiden har i sitt sköte.

fredag 21 oktober 2011

På väg hem från Addis

Sitter på flygplatsen i Addis Ababa på väg hem från en fantastisk ledarkonferens.
Från alla de platser vi haft crusades i Etiopien, har förfrågan kommit om en en nationell ledarkonferens. I veckan drog vi samman pastorer från flera städer. Konferensen hölls i ambassadkvarteren, och förutom pastorerna från landet deltog en hel pastorer från Addis, samt andra ledare. Bl.a. Etiopiens ambassadör i Bryssel, parlamentsledamöter och Addis främsta advokat. Detta blandat med vanligt folk. Totalt var vi 400 och de var verkligen hungriga.

Dagen började 10:00 med bön och jag började undervisa 11:00 och höll på till ca 16:00, med avbrott för lunch. Första dagen ändrade DHA ämnet på eftermiddagen och jag undervisade om närvaron. Det blev ett sanslöst genombrott, det var nog ingen som i slutet av lektionen och i förbönen inte grät, skrattade, vibrerade eller låg utslagen av Guds kraft. Många vittnade om att de blivit helade. Det var ett sådant där härligt kaos, som det blir när DHA tar över.

Andra dagen fortsatte i samma Ande. Flera gånger föll Anden så kraftigt att jag fick vänta med undervisningen.

Idag har jag undervisat om utveckling, framsteg och utifrån min bok "Räkna med pengar". Den här typen av undervisning finns inte i Etiopien.

Nästa helg drar oktoberkonferensen igång i Sölvesborg. Bl.a kommer Paige Junearus att hålla ett 12 lektioner långt seminarium om den helige Ande, hon börjar på fredag fm och är klar på lördag kl. 13:00. På em har två lektioner på temat: "Gör mindre, åstadkom mer" och på kvällen handlar allt om "Närvaron" av Den Helige Ande. Söndag 11 o 15 avslutar Paige.

Därefter, Alla helgons helg har jag konferens i Israel. Bed gärna för den. Berättar mer senare.

PS// Jag har också besökt vårt växande arbete med föräldralösa gatubarn. Skall ladda upp foto nästa vecka.


torsdag 13 oktober 2011

Kan man bli helad genom TV?

Kan man bli helad genom TV? Absolut. Läs här om vad som hände med en kvinna när hon såg vårt program på K10:

"Hej Tommy. Bland annat bad du för den/de som har en depression. Jag blev fri igår. Det var som en liten explosion, "depressionsberget" sprack och fienden flydde åt sju håll. Det är underbart att uppleva detta helande. Tackar Herren Jesus Kristus!"

fredag 7 oktober 2011

PTL GLOBAL TV blir verklighet

Vi går nu vidare mot vår mål att nå tredje världen, ja hela världen med Jesus fokuserade tv- program. Ingen reklam, ingen fund raising bara Jesus, under, tecken och mirakel i 30 minuter. Där varje program slutar med förbön för sjuka och frälsningsinbjudan.

I nästa vecka presenterar vi 6 program i Brasilien. Estland och finskspråkiga Finland är på gång. Vi har en dörr öppen i ockulta Nepal och södra Indien kommer igång under våren. I Zambia har våra trailers sänts som reklam på prime time.

Många fantastiska människor har gjort det möjligt, syskon i Herren som ger oerhört mycket av sig själva samtidigt som Jesus öppnar dörrarna och är orsaken till framstegen.