Site Meter Pastor Tommys Blogg

torsdag 28 april 2011

En vild påsk och en spännande vår

PTL Ministries påskkonferens växer och i år hade vi fler besökare än någonsin. Som Tim Storey så träffande sa: "Sådana här möten har ni inte haft i Sverige sedan 80- och 90-talet.
Det var oerhört välkommet att får möta ljuvligheten i den helige Ande och se hur människor blev frälsta, nyfrälsta fick möta Anden, unga och gamla fylldes av Anden och kvällarna ville inte ta slut. Ibland så stängs kranen av och vi fortsätter ändå, men under påsken stängdes kranen inte av.
Flera besökare berättar om hur de, även sedna de kom hem, var så fyllda av Anden att människor de mötte (ofrälsta) inte kunde stå emot kraften (och då talar jag om troende som vanligtvis är tysta och försiktiga).
Evangelium är Jesus och försoningen med Gud av nåd, men evangelium är också kraft i den helige Ande. När den helige Ande rör sig ibland oss så märks det.

Nu väntar en spännande vår, jag åker till Israel om någon vecka och kommer att undervisa på kvällsbibelskolan i Jaffa, ha helandemöten i en annan församling och välkomna ett flyg med etiopiska judar.

Tack Jesus, för det fantastiska liv jag får leva, tack för alla underbara vänner i Sverige och världen, tack för den oerhörda godhet. Tack till dig och till er alla.