Site Meter Pastor Tommys Blogg

tisdag 29 mars 2011

Välkommen till Sölvesborg i påsk!

PTL Ministries och Folkkyrkans årliga påskkonferens är en höjdpunkt för många. Flera återkommer varje år för att ta emot från Gud och den laddade atmosfär av värme, gemenskap och Jesusnärvaro som präglar både mötena, rasterna och allt det Jesus bjuder på.

I år får vi besök av bl.a Hans Marklund, evangelist, som också står i en stark profetisk tjänst. Hans Weichbrodt från OAS rörelsen, präst, helgelseförkunnare och en stark ledare. Paige Junaeus från USA, oerhört uppskattad talare som ständigt återvänder till våra kampanjer. Tim Story, även han från USA, en av USA:s mest välkända evangelister, sund, stark i Ordet och med en undervinsing som uppmuntrar och får dig att växa i Gud.
PASSION, på Långfredagkvällen, då bl.a Pontus Back från Finland sjunger, kommer att hjälpa många att "KOMMA UT", en festkväll med kraft från Crusadefälten. Herren har redan börjat tala till mig om den kvällen, så det blir bra.

Boka gärna redan nu hotell eller övernattning. För Er som är återvändare kan vi berätta att vi har byggt om läktaren, för att alla skall kunna se och ta del i allt som händer på ett bra sätt, vi har också sett över ventilationen.

Välkommen för att tillsammans med Jesus, och Folkkyrkan och de konferensens talare medverka till en 5 dagar lång fest inför Herrens ansikte.