Site Meter Pastor Tommys Blogg

onsdag 30 november 2011

Fler inbjudningar än vi hinner med

Idag fick vi en ny inbjudan, denna gången till Madagaskar, ett av världens fattigaste länder, 50% animister. Genom vårt allt större nätverk får vi alltfler personliga inbjudningar och det är just de här personliga kontakterna som är så viktiga.
Ett annat problem är att vi idag har så många inbjudningar över hela världen att vi måste tacka nej och det vill vi inte. Jag gör det under bön och stor frustration. Vi har ett sådant läge i mars. En megakampanj som skulle kunnat samla 100 000 eller en mindre kampanj men den överväldigande majoriteten är hinduer. Men jag tror att Herren håller det i sin hand och antalet möjliga onådda är framförallt det som avgör.
Ju mer obrutet och onått, desto högre prioritet.
Därför är Madagaskar intressant därför att uppe i bergen finns det områden där i princip alla är animister, på sådana platser är det ljuvligt att predika evangelium. Det handlar bara om Jesus och kraften i hans namn.
Som i Nepal förra månaden. 80% var hinduer, 90% av alla de som blev helade var hinduer. Guds kraft satt i rörelse för att nå världen med evangelium, kraften rör sig ut mot de onådda.