Site Meter Pastor Tommys Blogg

onsdag 6 november 2013

”Utan underbara människor som er, hade vi aldrig kunnat göra detta.”


Sedan 1996 har vi haft äran att få välsigna Israel. Vi har hjälpt 18 000 Judar komma hem, i samarbete med Jewish Agency, United Israel Appeal och många fantastiska troende från Sverige, Norge och Finland.

Vi hjälper även till inne i Israel. Under lång tid har vi gett stöd till ett barnhem i Israel. De har haft det tufft ekonomiskt ett tag, men nu genom Guds nåd hade vi möjlighet att välsigna dem med en stor gåva förra månaden.

Nedan kan du läsa en personlig hälsning från en av barnhemmets föreståndare, Mrs. Hava Levin. Hälsningen från Israel och från Mrs. Hava Levin är till alla er som välsignar Israel:

Det gjorde mig så glad när jag fick reda på att ni skulle ge oss på Neve Michael Children’s Village en generös gåva. Vad glad jag blir att ni fortsätter stödja oss och bryr er om våra barn. Det finns faktiskt barn här som fortfarande kommer ihåg dig från när du har hälsat på. Du måste hälsa på igen så att du kan se vilka fantastiska ändringar vi har gjort. Vi är det enda barnhemmet i landet som har så många verksamheter samlade på en och samma plats. Det var vi som blev utvalda som de enda i landet att driva ett hem för tonårstjejer som hamnar i svårigheter. Utan underbara människor som er, hade vi aldrig kunnat göra detta. Tack för att ni är så måna om att ge behövande barn möjlighet till att leva ett bra liv. Hälsa din fru, jag hoppas att vi får träffas igen snart.” -Hava