Site Meter Pastor Tommys Blogg

lördag 4 september 2010

Blind sedan barndomen, hjälp oss i höst!!


Denna helgen arbetar fler än 60 församlingar intensivt med att bjuda in till vår crusade som börjar på onsdag. Två tv-kanaler sänder regelbunden reklam med trailers från de korta filmer du kan se på vår hemsida. Radiobilar basunerar ut inbjudan, poster och handafficher sprids och vi tror på en fest med Jesus, där människor blir helade och födda på nytt.

I höst har vi stora utmaningar, 4 crusades!! samtidigt som vårt arbete med barn växer. Vi har dragit igång PTL Children AID och hjälper just nu bla 20 barn med HIV/AIDS problematik i Delhi, är på väg att köpa loss barnslavar i Addis Abeba, har faktiskt redan hjälpt fyra unga kvinnor som fallit offer för trafficking och sålts som prostituerade i Nepal. Vi har också ökat insatserna i Israel.

Som du förstår kostar det en del och vi tar steg i tro. Just nu så är mycket av vårt arbete underfinansierat, vi litar på Gud och vet att han talar till gåvogivare ute i landet.

Kanske Herren talar till dig? Det viktiga är inte storleken på gåvan utan motivet bakom, hjärtat, kärleken till Guds verk. Det är ju trots allt till Jesus vi ger, därför att det är hans församling. Någon ger en mindre gåva, en annan kanske finansierar en hel kampanj eller ett flyg med judar hem till Israel . Jag utmanar dig att våga sluta dina ögon två sekunder och fråga Herren om du skall så in i kampanjen i Zambia, ett av världens absolut fattigaste länder.

Jag tror på att vara generös och på Jesu Ord när han säger att: Den som för min och evangeliets skull .... skall få hundrafallt tillbaka. Med det mått du mäter med, sa Jesus, skall det mätas upp åt dig.
Nåväl, allt vi gör är ett tillsammansarbete. En för alla, alla för en. Han dog för oss, vi lever för Honom. Eller hur, hans verk är ju den bästa investeringen som finns. Det kan ta tid att upptäcka att det är så, men har man en gång gjort det, då blir man en givare.

Din vän i Herren,
Tommy
PS//1. Använd gärna vår kollektbox, det vi sysem vi använder är säkert. Tommy
PS//2. Fotot är från vår senaste kamånj i Zambia, flickan var född blind (finns på film) när Jesus rörde vid henne. Värt hur mycket som helst, eller hur?