Site Meter Pastor Tommys Blogg

fredag 24 september 2010

Redan 867 frälsta, drygt 2 veckor före crusaden

Kära bloggläsare,
förlåt att jag dröjt med att skriva. Det har varit fullt den här veckan. Dels arbetar jag mycket med Folkkyrkan, visionen håller på att sätta sig och vi ser en härlig framtid föröver.
Sen pågår flera andra projekt parallellet. Vi lancerar PTL i Norge i oktober, startar TV sändningar i november och det har tagit mer tid än jag förutsett. Den här veckan har vi arbetat fram norska intro och outro, samt tagit fram norsk studiodekor. Vi har förberett för subtitles, därför att jag tror knappast att Norge förstår min dialekt. Räkna med pengar och en hel del material har översatts och vi närmar oss nu slutet på allt arbete.

Vi har dessutom fåt erbjudande att sända vårt program (eng version) i Asien. Enligt tv-chefen skulle vi nå enormt många hushåll. Jag har glömt hur många 10-tals miljoner det handlade om, men det var en svindlande siffra. Det vore fantastiskt, att köra crusadetrailerna och få vittna om Jesus till alla de asiatiska hushåll i Kina/Indien regionen som inte ens vet vem Jesus är. Tänk om vi kunde hjälpas åt?

Däruöver sjösätter vi PTL Children AID, ett arbete där vi riktar oss mot näringslivet för att sälja in CSR-paket, för att förlösa pengar till barn i tredje världen. Vi hjälper redan idag massor med barn med alla de projekten är underfinansierade, nu hoppas vi att budgeten kan svälla och att vi skall kunna hjälap fler barn.

Vi skulle också vilje göra mer i Nepal, det är vidöppet. Vi har 200 pastorer som lever på svältgränsen och som skulle kunna göra så mycket mer om vi utbildade dem och gav dem ett litet underhåll så att de kunde koncentrera sig på sitt arbete. Men det kräver relativt stor budget, iom att det rör så många. Men Herren vet om behovet, får se vad han gör.

En riktigt positiv nyhet är att redan har 867 människor blivit frälsta i Sodo, den stad där vi genomför nästa crusade i Etiopien. Som jag berättat tidigare så har vi idag dragit igång School of the Crusader i Addis. 12 vilda, unga evangelister. De samverkar nu med den lokala organisationen för att få än bättre snurr på marnadsföringsaparaten inför vårt crusade och tydligen har vi redan ett litet genombrott. Det höjer tempen och skapar förväntningar. Tack alla ni som står med på alla sätt.

Talar Gud till dig om PTL och det vi gör, så hör gärna av dig, vårt arbete är ett tillsammansarbete, en för alla - alla för en.
Trevlig helg
Tommy