Site Meter Pastor Tommys Blogg

fredag 10 september 2010

Tredje kvällen Zambia, gick över 20 000 vallen



Idag avslutades ledarseminariet. Två intensiva pass, med en påtaglig närvaro av den helige Ande. Många av pastorerna vittande om att de fått en helt ny syn på ledarskap och församling och hur de blev berörda av Jesus under den sista förbönsstunden.


Kvällsmötet var en explosion. Efter predikan fylldes befrielsetältet av människor som manifesterade, trots att vi har väldigt många mötesvärdar hann de inte med. De låg människor och sprallade överallt.


Idag gick vi över 20 000. Det har dubblats varje kväll och då har vi lördag och söndag kvar. Fältet är större än två fotbollsplaner och kan svälja 100 000 människor, det skulle inte förvåna mig om vi närmar oss den siffran på söndag.


Ikväll rörede Jesus vid mångas ögon. Flera som haft ledsyn blev fullkomligt helade och uppskattningsvis 300 blev helade från olika sjukdomar.


Det var verkligen en fest idag. Tack för att ni alla står med i bön. I morgon har jag en del sammanträden på dagen. Vi planerar bla kommande crusades. Har också en del kontorsarbete, innan det är dags att förebereda sig för kvällsmötet. I morgon är det kvällen då jag bla lägger tyngden på namnet Jesus och dopet i den helige Ande.