Site Meter Pastor Tommys Blogg

torsdag 11 november 2010

Chockerande mirakel och bombhot i Nepal

Flickan på fotot hade ett helt missformat underben. Hennes högra fot stod i 90 graders vinkel bort från kroppen. Under förbönen i Jesu namn flyttas foten (90 grader) och vrids rätt och när hon kommer upp på scenen för att vittna, så pekar foten framåt! Ett enormt mirakel, men hon haltade fortfarande och det verkade som om det fortfarande var fel på fotleden. Men Jesus var inte klar.
Jag sa till henne att jag trodde hon kunde bli helt återställd. Vi började gå tillsammans, ropa på Jesus, gå allt snabbare för att till sist springa. Miraklet fullkomnades, inför en jublande publik blev hon fullständigt helad och åskådarna kunde verkligen se hur underbenet och flickan helades, hela hennes varelse rättades upp.
Tyvärr fick vi inget foto på den unga kvinna framifrån. Just när jag började be för sjuka och människor började bli helade, manifesterade hon kraftfullt. Flera pastorer skyndade till hennes hjälp för att bära bort henne. Men hon fick omänskliga krafter och knockade två! fullvuxna pastorer, och var en hårsmån från att slå ut Bertil från Sverige med en karatespark. Det krävdes fem fullvuxna män, för att bära bort denna kvinna som inte kunde ha vägt mer än 40 kg. Hur gick det då? Som du ser kom hon upp på scenen. Helt befriad, men ännu mer! Hon berättade att hon, trots sin unga ålder varit svårt nedbruten av värk, men när mörkret fick ge vika i Jesu namn, så försvann också all värk. Han var fullständigt befriad och frisk!
Internet är långsamt så jag får visa fler foto sedan, men samma kväll blev en kvinna som varit helt döv i 18 år helad. En annan kvinna som varit fullkomligt blind, totalt mörker i 20 år, fick synen tillbaka, etcera. Samtidigt som detta sker är allt ett stort kaos. Många fler vill komma, men vågar inte därför att kampanjen bombhotats. Vi har därför kopplat på en stor säkerhetsorganisation. Både polisen och militären skyddar oss, samt privata livvakter. Två kvällar har gått, två återstår. Tredje kvällen brukar smälla högst och nu kan inte människor hålla sig borta, ryktesvägen vet vi att många kommer att trotsa hoten - varför? Därför att vad Jesus gör är bara alltför fantastiskt.