Site Meter Pastor Tommys Blogg

torsdag 25 november 2010

När både företaget och barnen blir vinnare



Parallellt med vårt väckelsearbete inom PTL har vi, med stort hjärta, gått in och hjälpt barn i 6 länder. Föräldralösa barn i utsatta länder. Projekten har varit underfinansierade och vi har inte visst hur Herren kommer att hjälpa oss.

Men i så upplevde vi Herrens ledning att att utvecka ett sätt för företag att kunna köpa annonspaket, där hela kostnaden går direkt till barnen i tredje världen. Ett arbete där framförallt barnen blir vinnare, men också företaget. På vår hemsida: http://www.ptlchildrenaid.com/ så berättar vi mer.


Flera olika företagsledare är nu med och drar för arbetet. Alla arbetar ideellt. Jag har min försörjning från Folkkyrkan och PTL Ministries, de andra har fasta jobb, vilket gör att 100% går direkt till ändamålet. Vi vill kunna hjälpa så många som möjligt.


Är du inte företagare? Presentare ideen för det företag du arbetar på! Du kan också rekvirera broschyrer från PTL Ministries, skicka en email till vår info adress.


I Nepal så har vi just tagit på oss ansvaret för 16 föräldralösa barn som stod helt och hållet utan underhåll. De riskerade att kastat ut i prostituition och droger. Vi har inte pengarna, ca 6000 kr i månaden, men måste lösa det på något sätt.