Site Meter Pastor Tommys Blogg

tisdag 23 mars 2010

Kriterier för en “Gospel Crusader!”

Idag (tisdag) har jag haft ett långt planeringsmöte med PTL:s director i Etiopien och i juni 2010, startar ”School of the Crusader”, upp i Addis Abeba. 12 handplockade, överlåtna etiopier kommer att handledas ut i tjänsten som ”Gospel Crusader”. Redan idag har vi fler aspiranter än platser på utbildningen och det är viktigt. Ett liv som kampanjevangelist är ingen väckelseromantisk egotripp. De som ser det så, tröttnar snabbt. Kallelsen måste finnas där, en inre eld som om den inte får utlopp förtär den som bär på kallelsen.

Det är en kamp om varje människas liv och vill du leda tusentals människor till Jesus så att han kan föra dem in i Guds rike, så måste du stå ut med trycket från den osynliga världen. Mörkrets furste släpper inte frivilligt ifrån sig de han förslavat. Dessbättre har han inget val, om människan svarar ja.

Vad är då kriterierna för en kampanjevangelist? Framförallt tre:
- Where ever He calls us to go – we will go!
- Whatever He tells us to preach – we will preach!
- Whatever He tells us to do - we will do!

Alla har inte den kallelsen och alla skall inte heller ha den. Guds rike är ett tillsammansarbete där alla lemmarna är lika viktiga. Vilken uppgift vi har är mindre viktigt i Guds ögon, att vi utför den är desto viktigare, därför att det är helheten som räknas. Därför är du som läser min blogg viktig, bara du kan vara du och därför kan bara du göra det Gud kallat dig att göra.