Site Meter Pastor Tommys Blogg

fredag 26 mars 2010

Rekordpublik redan andra kvällen!

”Jag har aldrig sett en så stor folkmängd på tidigare crusades i Nazareth”, utbrast den äldre ledande pastorn i kampanjstyrelsen. Nästan en helfotbollsplan plus en liten läktare fylld med etiopier hungriga på Jesus. Det blev ett enormt möte redan från början. Jag upplevde en berusning av den helige Ande och det smittade av sig på de tiotusentals besökarna. Det var glädje, Andlig närvaro och Jesus från början till slut. Området framför scenen fylldes med människor som svarade ja på frälsningsinbjudan och många blev helade. På slutet dansade alla. ”Du också Tommy”, undrar du. Ja, faktiskt även om man känner sig som ett kylskåp bland alla rytmiska afrikaner.

Nu har vi ett underbart bekymmer. Vi vet interiktigt hur alla skall få plats i morgon kväll för vi har ett genombrott i staden. Det kommer att bli som vi säger på engelska ”jampacked”. Men det är ju härliga bekymmer, eller hur?. Vi har en fotbollsstadion och vet inte om alla får plats.

Tidigt i morgon skall jag predika på ett fängelse med 2000 interner, vi har bjudit in alla, får se hur många som kommer. Ett etiopiskt fängelse är ingen hotell miljö precis.

Kom ihåg att bara du kan vara du, därför är du unik i Guds ögon.