Site Meter Pastor Tommys Blogg

torsdag 10 juni 2010

Den finns! Bibelskolan för dig som inte kan flytta!

Sedan flera år tillbaka utbildar vi elever från hela Sverige. Den gemensamma faktorn är att de alla längtar efter att få gå bibelskola, men av olika anledningar kan de inte flytta från orten. Vi vill fylla det behovet.

Vi tror att det finns en stor outnyttjad potential i våra församlingar, troende som vill få en rejäl bibelgrund att stå på, för att kunna tjäna Jesus på ett effektivt sätt. Om du tillhör dem är du välkommen att bli elev hos oss. Vi vill hjälpa dig att förvalta de gåvor Gud lagt ner i dig på bästa sätt, så att både du och din församling blir välsignade.

Vilka kan då söka? Vår utbildning är utformad så att alla som vill tjäna Gud skall kunna söka. Vi har genom åren haft elever från alla möjliga sammanhang och med olika mål.

Om vi tror att du kommer att klara det? Ja, om du har möjlighet att avsätta en stund varje dag och verkligen vill, kommer du att göra det som flera gjort före dig - ta examen vid vår distansbibelskola.

Du kommer dessutom att få stöd och hjälp av pastor Monika Edén, som idag båda har lång erfarenhet av att arbeta med elever som studerar på distans.

Välkommen att bli en distansare

Tommy Lilja

mer info hittar du på PTL:s hemsida