Site Meter Pastor Tommys Blogg

torsdag 24 juni 2010

Få Tommys bok "Räkna med pengar", gratis!!!


Kära bloggläsare,

När Gud talade till mig om att skriva en bok om pengar, visste jag från början att det här inte var en bok Gud ville att jag skulle sälja! Tvärtom, den skulle delas ut som gåva. Varför? Främst därför att generositet är hörnstenen i Biblisk ekonomi, men också för att Biblisk ekonomi är tabu belagt i Sverige, samt att det idag är en enda stor röra av undervisning. Jag hade en stark upplevelse av att Gud ville slå fast grunderna för hur han vill att vi skall sköta våra pengar, vad han har för inställning till pengar och hur han vill att vi skall förhålla oss till pengar.


Boken har fått ett enormt varmt mottagande och vittnesbörd strömmar in om ekonomiska mirakler.


Det enda du behöver göra, för att få boken, är att maila, skriva eller ringa till PTL Ministries, så får du boken på posten. (Max 1 per hushåll)



Utdrag från baksidetexten:


”Om fattigdom är ett Bibliskt ideal, då måste välstånd vara något vi skall be kämpa.”


”Räkna med pengar” handlar inte om att ge, utan om hur man tar emot från Gud. På ett trosstärkande sätt tar Tommy dig med på en resa där Bibelns undervisning om ekonomi ställs på sin spets. ”Vill Jesus att du skall vara fattig? ” frågar han retoriskt. För att med Ordet som grund utmana dig att ”våga tänka om dig själv, vad Gud tänker om dig”. Boken är fylld med häpnadsväckande exempel från vardagen och ger praktiska råd för en sund, växande ekonomi. I bokens sista kapitel leds du in i en böneguide, med målet att du skall ”räkna med pengar.”


Storpocket, 112 sidor, värde 149 kr.


Email: info@ptlministries.org Adress: PTL Ministries Box 161 294 23 Sölvesborg Tel: 0456-411 98