Site Meter Pastor Tommys Blogg

tisdag 22 juni 2010

Väckelsen tar inte semester! PTL:s internationella arbeten går för högtryck!


Kära bloggläsare, hur står det till? Jag hoppas att du mår bra, påminn dig alltid om att han som bor i dig är större än han som är i världen. Just nu är det högtryck på PTL:s internationella arbeten. Tänkte ge dig några axplock av vad som händer i juni/juli:


  • Nepal. Vi har idag 9 anställda (några får en väldigt liten summa), ett överlåtet team som arbetar i den vision Herren gett PTL. I juni/juli, genomför de själva en minicrusade i en bergsby i Himalya. Budgeten är ca 1000 USD (7000 kr). Detta ingår i vårt Nepal program. (ca 8-10 minicrusades om året i onådda bergsbyar). I juni har de fått inbjudan från en hinduisk by av bara hinduer! "Kom och be för oss, så många är sjuka!" Därutöver arbetar de med vår stora crusade i östra Nepal i november. I juli besöker de regionen för att planera, besöka församlingarna och dra igån första marknadsföringsvågen.

  • Rom. Pastor Shiferaw, vår Afrika, åker denna vecka till Rom för att slutkoordinera min kampanj första helgen i juli. Samtidigt så planerar han uppstarten av vår nya bibelskola i Addis Abeba - School of the Crusader och höstens mega crusade i Etiopien, där vi för första gången väntar över 100 000 besökare sista mötet!

  • Zambia. Här har planeringen kommit längre. Första veckan i september har vi höstens första crusade i Lusaka.

  • Indien. Planeringen pågår för nästa läsår, börjar i juli. Efterarbete av vårt barnläger (5000 deltagare), samt planering av ett större ledarseminrium och crusade i Delhi i november.

  • Lettland/Riga. Planering av PTL:s besök i september och citywide crusade våren 2011.

  • Israel. Mottagande av månadens flyg med hemvändande judar från etiopien. Det sociala arbetet i Ashdod fortsätter, vi hjälper ca 750 ensamstående judiska mammor per månad, evangelisation.

  • Etcetera.

Alla behöver vi vila och avkoppling, men väckelsen vilar aldrig, det kan den inte. Väckelse handlar om människors frälsning, det dyrbaraste som finns. Tack för att vi får stå tillsammans i sommar du och jag: En för alla - alla för En. Han dog för oss vi lever för Honom.