Site Meter Pastor Tommys Blogg

söndag 20 juni 2010

Släpp taget om gårdagen

Det finns ett fängelse som många sitter i, trots att de är oskyldiga. Det är det förflutnas fängelse. Idag undervisade jag om hur viktigt det är att lämna bakom sig vad som varit för att kunna leva sitt bästa liv NU.

Var snar att tro, ge och förlåta så värnar du din frihet.

Vi gör alla fel och andra gör fel mot oss. Men förlåt dig själv, förlåt andra och gå vidare. Det är möjligt att i just ditt liv, har saker hänt som är traumatiska eller som inte kan förklaras. Du frågar dig varför? Men du kan inte leva i det som hände i går!

Du kanske sitter djupt nedborrad i tv-soffan och varje dag ser du på filmen: "Mitt värdelösa liv - om mitt misslyckade jag!" Det är som om du inte hade någon annan kanal. För ditt inre spelas filmen upp varje dag. Men du har ett val. BYT KANAL! Det finns en annan kanal som heter: "Allt är möjligt för den som tror", en annan heter: "Den rättfärdige faller sju gånger och står ändå upp".

Bara för att du har ett förflutet, behöver du inte leva i det!

Nåväl, det kommer en bok så småningom och en CD serie. Gud vill inte att du skall dra något gammalt över dig. Han vill att du skall lyfta blicken och se hur den skörd du är kallad att bärga, redan är mogen. Du är bra, du är bättre, du är bäst!