Site Meter Pastor Tommys Blogg

måndag 7 juni 2010

Ditt bästa liv NU!

Ditt liv följer dina tankar och det finns en värld av krafter som slåss om att få påverka dina tankar och därmed också ditt liv. Allt från destruktiva mörka krafter, till den öppna marknaden, till politiska rörelser och mycket mer. Därför är det viktigt att varje morgon förnya sina tankar utifrån livets handbok, Bibeln. Om du inte redan gör det, börja idag. Tag en negativ tanke i taget och ersätt den med en positiv tanke från Guds Ord. Låt inte omständigheterna begränsa dig, byt ut tankarna istället! Med rätt tankar förändrar vi omständigheterna till vår fördel.

Idag var det kallt på bryggan, solen var gömd bakom molnen. Kaffet svalnade snabbt i den kyliga morgonvinden. Hela skapelsen väntar på att Guds söner och döttrar skall uppenbaras, basunerade jag ut idag. Skapelsen är på vår sida, den känner Jesus och väntar på att syndens effekter skall lyftas av och Guds härlighet uppenbaras. I allt detta står du och jag, skapelsen väntar på att vi skall slutföra vad Jesus påbörjade och Gud själv backar upp oss med allt han har. "Om Gud är för dig, vem kan då vara emot dig?"

Du är bra, godkänd av Gud och han vill hjälpa dig att blomma ut här, nu, idag, genast. Han vill ge dig ditt bästa liv NU!