Site Meter Pastor Tommys Blogg

lördag 3 juli 2010

Se kvinnan vars förlamning släppte!




Bästa vänner,
sitter just nu och väntar på mat ..., en enkel bit kött . Klockan är 9 på kvällen och natten börja sänka sig över Rom. Jag bor i utkanten, hotellen är billigare där. Rom är ju byggt på kullar så på ena fotot kan du se utsikten från hotellet, jag ser rakt in i Vatikanen och Petruskyrkan. Det finns ingen tid till seightseeing den här helgen utan det är ett intensivt schema.
Idag på morgonen hade jag ett sammanträde med företrädare för den största fri församlingen i Rom och fick ta del i de problem man kämpar med. Det är inte lätt att vara frikyrka och predika hela evangelium i det land och den stad där många dyrkar påven. Den katolska kyrkans makt är stor och motarbetar intensivt och målmedvetet de väckelsekristna.

Nu är jag tillbaka från ett genomsvettigt helande möte. Hyfsat med folk, mest kristna men en väldig kraft i förbönen. Kvinnan på fotot, en av de som blev helade. Var förlamad i halva ansiktet, vänstra armen och delvis också ena benet, efter en hjärnblödning. När Jesu helande kraft svepte över möteslokalen helades hon.

Tack för att ni står med i bön. I morgon har vi två möte och tror på en mer en fullsatt möteslokal. Om det var varmt idag då blir det som en bastu i morgon.
I broderskärlek
Tommy
PS//Glöm inte att du är bra, bättre, bäst