Site Meter Pastor Tommys Blogg

onsdag 26 maj 2010

Nu tar vi nästa steg i Indien och Nepal


Kära läsare,

hur står det till? Jag hoppas att du mår riktigt bra. I Efesierbrevet står det skrivet om Guds överväldigande, rika nåd och godhet. Den godheten finns tillgänglig för dig i Kristus. Den är gratis, du behöver inte förtjäna den, bara tro på vad Jesus gjort för dig, kapitulera och ta emot. Du har favör från Gud och han vill inget hellre än att du skall leva i den!


Idag har vi dragit upp riktlinjerna för vårt arbete i Indien och Nepal. Massor med församlingar vill bli en del av PTL och vi kommer att handplocka och samla ca 150 av dem till hösten. I Nepal fördjupar vi vårt arbete. Pastor Peter, som leder ett 20-tal mindre församlingar kommer att gå några rent administrativa kurser i sommar, bla bokföring, för att vi skall kunna etablera oss vidare. Bokföringen kommer sedan att revideras både från Indien och Sverige.


Inom PTL Children AID, kommer vi utöver barn med HIV/Aids, också att arbeta mot barn som fallit offer för trafficing. Det är ett riskfyllt arbete, då de som utför hantverket är maffia. På måndag kommer jag och Carina att möta några som räddats och i höst kommer vi aktivt att börja hjälpa några stycken.


Nåväl, det var 39 grader varmt i skuggan idag, så ni förstår att vi är varma. I morgon börjar ledarseminariet, vi har hela vårt Nepal team här.