Site Meter Pastor Tommys Blogg

måndag 26 april 2010

När demonen binds, helas den lame mannen, se miraklet med egna ögon!

Filmen the Miracle in Silligurri har legat ute på Youtoube några år nu och har setts av en hel del. Flera av er som hört mig predika har hört om mannen som förlamad från bröstet och ner, krävde av läkaren att få en ambulans till vår crusade. Nu kan du se honom med egna ögon.

Lyssna när jag på bruten engelska ber och befaller varje sjukdomsdemon att gå, det är just då som mannen hoppar upp fullständigt helbrägdagjord!

Du får säga vad du vill, men det är kraft i namnet Jesus. När denna kraften drabbar ett samhälle, det är då som allt kan förändras. Idag finns det en rörelse i den karismatiska kristenheten, som hämmar det metafysiska, Andens oförklarliga verk och ersätter kraften från den helige Ande och kraften från namnet Jesus med något annat, jag vet inte vad.

Jag tror på pånyttfödelsen, dopet i den helige Ande och att bli drabbad av Guds kraft. Om sedan gudstjänsterna är dammiga, kyrkbänkarna utslitna och lamporna från sekelskiftet, så är det kanske inte så attraherande, men vem bryr sig om man söker Jesus.

Nu menar jag inte att vi inte skall ha häftiga gudstjänster som är i tiden. Det tror jag på. MEN, det frälser ingen - det gör kraften i NAMNET JESUS. Ruset från dunkande rockmusik, den varma gemenskapen och glädjen i en levande församling är attraherande för den vilsne svensken. Men det som gör att man i längden vandrar med Jesus är pånyttfödelsen, kraften som drabbar oss när vi tvivlar, den personliga upplevelsen av Guds väsen som gör att vi darrar som asplöv, skälver i vårt innersta eller blir heta som en karmin.

Jag vet inte om jag har lust att konkurrera med Mjällby AIF, dansbanan i Valje eller den häftiga ståuppkomikern. Jag tror på den brutala kraften i namnet Jesus som reser upp de sjuka, driver ut demoner och som slår omkull den självsäkra affärsmannen med en vindstöt från evigheten.

När jag var ny som crusader, var min engelska usel, mina predikningar ett mysterium men när kraften i namnet Jesus förlöstes ville alla bli frälsta, därför ingen kunde förneka vad de själva sett med egna ögon, de lama gick, de blinda såg, de döva hörde, demonerna for ut med skrik och i atmosfären fans kraften från evigheten - frälsningen i namnet Jesus.